Huis kopen in Oost-Groningen? Neem je Viva aankoopmakelaar mee

Je eigen aankoopmakelaar, dat levert geld op.

Een woning kopen kun je zelf wel, denken veel mensen. En dat is ook zo. Maar als je zeker wilt zijn dat je een eerlijke prijs betaalt en dat je goed op de hoogte bent van de technische staat van de woning, dan is het goed om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Waarom is het verstandig om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen?

Wij zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in de regio, nog voordat het op Funda staat. Ook hebben wij de kennis en ervaring in huis om de reële waarde van de woning te bepalen. Als ervaren en bedreven onderhandelaars kennen wij het klappen van de zweep, wij kunnen op gelijke voet onderhandelen met elke verkoopmakelaar.

Voordelen van je eigen aankoopmakelaar

wij kennen als eerste het nieuwe aanbod, nog voordat het op Funda staat

deskundige waardebepaling, je weet zeker dat je niet teveel betaalt

✔ wij onderhandelen snel en strategisch op gelijke voet met de verkoopmakelaar

dankzij bouwkundige kennis herkennen wij gebreken snel

✔ wij zorgen ervoor dat alles juridisch waterdicht geregeld wordt

Wonen is emotie, wij beoordelen rationeel

Op basis van jouw uitgesproken wensen brengen wij het beschikbare aanbod in kaart. Wonen is gevoel, je kunt ‘verliefd’ worden op een huis terwijl deze eigenlijk helemaal niet aan je wensen voldoet. Als aankoopmakelaar ondersteunen wij je met rationele informatie, die kan voorkomen dat je beslissingen neemt waarvan je later spijt krijgt.

Aankoopmakelaar in Winschoten (Oldambt, Oost-Groningen)

Viva Makelaars is al tientallen jaren actief als makelaar in Winschoten, Oldambt en Oost-Groningen. Met kennis van lokale omstandigheden kunnen wij realistisch en objectief de waarde van woningen bepalen. De woningmarkt kent regionaal grote verschillen, wij weten hoe het zit.