Veenweg 18

9678 TL Westerlee

5 kamers

Vraagprijs : € 399.000 K.K.

Onder bod
Download Brochure
Bekijk de website van deze woning

Omschrijving

Beleef de rustieke charme van deze vrijstaande woning, landelijk gelegen op een royaal perceel in het groene landschap van Westerlee.

Deze vrijstaande woning biedt een unieke kans om te genieten van het landelijke leven, terwijl alle moderne gemakken binnen handbereik zijn. Met alle voorzieningen op de begane grond, waaronder slaapkamers, badkamer en een keuken, is deze woning perfect geschikt voor zowel jonge gezinnen als senioren die op zoek zijn naar comfort en gemak.
Geniet van het uitzicht dat zich uitstrekt over de velden en weiden. Deze locatie biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gunstig gelegen is ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen.
Met een groot perceel biedt deze woning volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, tuinieren of zelfs het houden van dieren. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen stukje paradijs!

Voor deze woning is een eigen website gemaakt: veenweg18.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze woning, zoals bijvoorbeeld de kenmerken, fullscreen foto's, buurtinformatie, streetview of de zonnegrens.

Begane grond:
Vanuit de hal is de Z-vormige woonkamer (ca. 35 m²) te bereiken, welke is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Naast de woonkamer bevindt zich een kamer, die erg geschikt als kantoor is.
De wasruimte is te bereiken vanuit de eetkamer en de eetkamer geeft tevens toegang tot de achterhal, vanwaar er 2 slaapkamers, de badkamer (voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafel), het toilet, de bijkeuken en de woonkeuken (voorzien van enige inbouwapparatuur) met openslaande deuren naar de overkapping aan de achterzijde te bereiken zijn.
De achterste slaapkamer (door de grootte ook geschikt als hobbyruimte) is te bereiken via de bijkeuken en heeft ook openslaande deuren naar de overkapping aan de achterzijde.

Verdieping:
Boven het woonhuis bezicht zich een grote zolderruimte, welke via een vaste trap is te bereiken, en die de mogelijkheid geeft om nog meer slaapkamers aan de woning toe te voegen.
Boven de achterste slaapkamer is nog een zolder te bereiken middels een losse trap, die als bergruimte dient.

Garage en berging:
Er is een vrijstaande houten garage aanwezig met een houten berging, beide zijn voorzien van elektra, alsmede nog een vrijstaand houten tuinhuis.

Tuin:
De meer dan 20 meter diepe achtertuin, gelegen op het zuiden, biedt veel privacy en een grote hoeveelheid aan mogelijkheden.

Informatie:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, muurisolatie en dakisolatie.
- Er zijn 18 zonnepanelen geplaatst.
- De as is, where is-clausule is van toepassing, alsmede de niet zelfbewonersclausule.
- Koper kan mogelijk nog gebruik maken van de Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen – € 10.000.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Onder bod
Vraagprijs:
399.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
vanaf 1931 tm 1944
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
175 m2
Perceeloppervlakte:
1220 m2
Inhoud:
660 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3

Energie

Bouwjaar:
2022
Warmwater:
cv ketel
Eigendom cv:
eigendom
Energie Label:
D

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: normaal,

Bergruimte

Schuur / Berging:
vrijstaand hout

Dak

Soort dak:
zadeldak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
redelijk tot goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
tv kabel, dakraam, zonnepanelen,

Kaart

Plattegrond woning