Laange Schoor 2

9697 SW Blijham

6 kamers

Vraagprijs : € 469.500 K.K.

Verkocht onder voorbehoud
Download Brochure
Bekijk de website van deze woning

Omschrijving

Dit goed onderhouden woonhuis biedt een zeldzame kans op ruimte, comfort en rust, allemaal verpakt in één mooie woning. En daarbij is deze woning ook nog gelegen aan een rustige straat met vriendelijke buren en omgeven door een prachtige tuin!

Met maar liefst de mogelijkheid van 5 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin en eventueel gasten. De riante woonkamer heeft een goede verdeling in een eet- en een zitgedeelte.

Buiten is er nog meer te ontdekken. Een vrijstaande stenen garage biedt niet alleen voldoende opslagruimte, maar ook ruimte voor het veilig parkeren van de auto. Het tuinhuis met overkapping is een ideale plek om te genieten van de mooie, verzorgde tuin.

Voor deze woning is een eigen website gemaakt: laangeschoor2.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze woning, zoals bijvoorbeeld de kenmerken, fullscreen foto's, buurtinformatie, streetview of de zonnegrens.

Begane grond:
Via de voordeur kom je in de ruime hal, van waaruit de slaapkamer, het toilet en de woonkamer zijn te bereiken. De ruime woonkamer (ca. 65 m²), voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en een grote open haard kan onderverdeeld worden in een zit- en een eetgedeelte.
De dichte, ruime woonkeuken (ca. 12 m²), welke te bereiken is via de woonkamer en de bijkeuken, is voorzien van inbouwapparatuur en een in 2022 aangebrachte gietvloer. Ook de naastliggende bijkeuken (ca. 11 m²) is voorzien van deze gietvloer, alsmede witgoedaansluitingen, cv-opstelplaats en een achterentree.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich naast de overloop een grote badkamer (voorzien van ligbad met jacuzzi, wandcloset, douche en wastafelmeubel) en 4 slaapkamers. De grootste slaapkamer (ca. 22 m²) grenst aan het balkon aan de voorzijde van de woning.

Garage:
De vrijstaande stenen garage met elektrische sectionaal deur en loopdeur is voorzien van elektra en een vliering. Tevens is er een smeerkelder in de garage aanwezig.

Tuin:
De woning is omringd door een keurig verzorgde tuin met veel zon aan de achterzijde van de woning. Er is een mooi tuinhuis met ruime overkapping aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is.

Informatie:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie en deels vloerisolatie en heeft overal dubbele beglazing.
- In 2022 is er een gietvloer in de keuken en de bijkeuken aangebracht.
- In 2017 en 2022 zijn er zonnepanelen aangebracht, in totaal 16 zonnepanelen.
- De woonkamer is in 2022 voorzien van 2 airconditioners.
- De badkamer is in 2022 voorzien van een infrarood paneel.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs:
469.500 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
1981
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
188 m2
Perceeloppervlakte:
725 m2
Inhoud:
698 m3
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5

Energie

Bouwjaar:
2011
Warmwater:
cv ketel
Eigendom cv:
eigendom
Energie Label:
B

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: verzorgd,

Bergruimte

Schuur / Berging:
vrijstaand hout

Dak

Soort dak:
dwarskap - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
mechanische ventilatie, alarminstallatie, rolluiken, tv kabel, airconditioning, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel, zonnepanelen,

Kaart

Plattegrond woning