Verlengde Hoofdweg 45

9687 PE Nieuw beerta

7 kamers

Vraagprijs : € 249.500 K.K.

Onder bod
Download Brochure
Bekijk de website van deze woning

Omschrijving

Je droom van landelijk wonen werkelijkheid maken op het Groninger platteland!

Wegens grote belangstelling zijn de kijkmomenten volgepland!
Er kan inmiddels geen afspraak meer worden aangevraagd bij de verkopende makelaar, aangezien deze kijkmomenten door de grote belangstelling allemaal vol zijn gepland.

Ben jij klaar voor een uitdagend project dat jou de kans biedt om jouw droomhuis te realiseren op het platteland, op een prachtige locatie in Nieuw Beerta?

Voor deze woning is een eigen website gemaakt: verlengdehoofdweg45.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze woning zoals bijvoorbeeld de kenmerken, fullscreen foto's, buurtinformatie, streetview of de zonnegrens.

Deze voormalige Groninger boerderij, gebouwd in de jaren '20 en gelegen op een perceel van meer dan 13.000 m², is een unieke kans voor wie een uitdaging aan wil gaan om deze droom te realiseren te midden van het weidse Groninger landschap.
Dit project biedt twee spannende mogelijkheden: renovatie van de bestaande boerderij of het slopen en nieuw bouwen van een moderne woning op dit prachtige stukje Groninger landschap. Of je nu kiest voor het behouden van de authentieke charme van de boerderij door middel van een grondige renovatie of voor een compleet nieuwe start met een eigentijdse woning, de mogelijkheden zijn er.
De huidige eigenaren hebben een begin gemaakt met de renovatie, maar er zal nog veel moeten gebeuren, zowel binnen als buiten.

Geniet van de gigantische tuin rondom de woning, waar volop ruimte is voor groen en talloze mogelijkheden voor een eigen paradijsje. Of je nu droomt van een prachtige tuin, een moestuin of een plek voor dieren, hier is het allemaal mogelijk. Aan het perceel zit zelfs een stukje bos vast.

Onder de woning bevindt zich een riante kelder van ca. 53 m² met stahoogte.
De begane grond heeft een totale woonoppervlakte van ca. 188 m² en bestaat uit meerdere vertrekken, die allemaal op eigen wijze verbouwd en ingericht kunnen worden.
De verdieping bestaat uit een enorme zolderberging met een gebruikersoppervlak van ca. 83 m² en is te bereiken middels een losse trap.

De gemeente Oldambt geeft mogelijkheden voor plannen rondom tourisme, educatie, cultuur en jeugd. Denk bijvoorbeeld aan een camping, voedselbos, educatiecentrum of een B&B. Informatie hierover is te vinden op de website omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ en bij de gemeente Oldambt.

Nieuw-Beerta (Gronings: Nij Beerte) is een langgerekt streekdorp in de gemeente Oldambt van de provincie Groningen. Nieuw-Beerta ligt in het oostelijke deel van de provincie Groningen, dichtbij de grens met Duitsland. Het is omgeven door landbouwgrond, typisch voor het Groninger platteland.
Het landschap rondom Nieuw-Beerta wordt gekenmerkt door uitgestrekte velden, weiden en kanalen. Het gebied biedt prachtige mogelijkheden voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur.
Een kleinschalige basisschool, een supermarkt en een treinstation zijn dichtbij. Voor overige voorzieningen kunnen bewoners uitwijken naar nabijgelegen grotere plaatsen zoals Winschoten.

Informatie:
- De voormalige boerderij is niet aangewezen als Rijksmonument en heeft geen andere beschermde status.
- Op de site van de gemeente Oldambt: gemeente-oldambt.nl/slopen is informatie te vinden wat betreft het slopen van de boerderij.
- De as is, where is-clausule is van toepassing.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Onder bod
Vraagprijs:
249.500 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
vanaf 1906 tm 1930
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
188 m2
Perceeloppervlakte:
13105 m2
Inhoud:
1203 m3
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
3

Energie

Energie Label:
G

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: normaal,

Dak

Soort dak:
zadeldak -

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
slecht tot matig
Onderhoud buiten:
slecht tot matig
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
glasvezel kabel

Kaart

Plattegrond woning