Hoofdstraat 24 26

9693 AH Bad nieuweschans

5 kamers

Vraagprijs : € 249.500 K.K.

Te koop
Download Brochure

Omschrijving

In Bad Nieuweschans staat dit vrijstaande woonhuis met een ruime hoeveelheid aan woonruimte, waardoor een goede mix van comfort en mogelijkheden aangeboden wordt!

Bad Nieuweschans is een grensplaats in de gemeente Oldambt, nabij de Duitse grens. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit dorp uitstekend te bereiken. De A7 richting Groningen en Duitsland is binnen 5 autominuten op te rijden. Er is een treinstation in Bad Nieuweschans aanwezig, maar ook is het dorp met de bus te bereiken. Tevens zijn er meerdere voorzieningen zoals een supermarkt, een kuuroord, een basisschool en horecavoorzieningen.
Winschoten, wat dichtbij is gelegen, biedt voor de bewoners van Bad Nieuweschans ook vele voorzieningen.
De omgeving van Bad Nieuweschans geeft veel recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en het Oldambtmeer met zijn bijbehorende watersportmogelijkheden bevindt zich op ca. 15 autominuten afstand.

Voor deze woning is een eigen website gemaakt: hoofdstraat24-26.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze woning zoals bijvoorbeeld de kenmerken, fullscreen foto's, buurtinformatie, streetview of de zonnegrens.

Kelder:
De kelder is van buitenaf te bereiken aan de achterzijde van de woning. Het betreft een ruime kelder, welke is onderverdeeld in meerdere ruimtes.

Begane grond:
Vanuit de hal zijn de woonkamer (ca. 19 m²), de woonkeuken (ca. 12.5 m²) en de badkamer (ca. 4 m², voorzien van een toilet, vaste wastafel en ligbad met douche) te bereiken. De keuken heeft een achterentree naar het ruime terras aan de achterzijde van de woning en toegang tot de voormalige winkelruimte.
De woning beschikt over een voormalige winkelruimte die een hoeveelheid aan mogelijkheden biedt, waaronder bijvoorbeeld het realiseren van een grote woonkamer of atelier.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich naast de overloop 3 slaapkamers en veel bergruimte.

Informatie:
De woning beschikt over een cv-ketel (AWB, eigendom) en heeft dubbele beglazing. In de afgelopen jaren zijn de gevels, de vloer en het dak deels geïsoleerd.
Bij deze woning is de as is, where is-clausule van toepassing.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Vraagprijs:
249.500 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
vanaf 1906 tm 1930
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
152 m2
Perceeloppervlakte:
310 m2
Inhoud:
768 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3

Energie

Bouwjaar:
2006
Warmwater:
cv ketel
Eigendom cv:
eigendom
Energie Label:
D

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: normaal,

Dak

Soort dak:
samengesteld dak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
redelijk tot goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:

Kaart

Plattegrond woning