Huis verkopen in Oost-Groningen?

Viva Makelaars, jouw makelaardij voor Winschoten, Oldambt en omgeving

Wil je jouw huis in Oost-Groningen verkopen? Viva Makelaars in Winschoten helpt je verder. Vakkennis, ervaring en bekendheid in de regio Oldambt vormen bij ons de basis voor een succesvolle verkoop van jouw woning.

Huis snel verkopen

Wil je jouw huis snel verkopen? Viva Makelaars kent de woningmarkt in Winschoten, Oldambt en Oost-Groningen als geen ander. De verkoper, persoonlijke omstandigheden en reden voor verkoop maken elke woningverkoop uniek. Wij kennen de situatie en voelen ons persoonlijk betrokken. Wij zetten ons in voor snelle verkoop van de woning tegen de beste prijs.

Een eigen website voor jouw te verkopen woning

Een succesvolle, snelle verkoop van je huis begint met een professionele, doordachte presentatie. Daarom krijg je bij Viva Makelaars desgewenst een geheel eigen website voor jouw te verkopen woning, zodat potentiële kopers niet worden afgeleid door concurrerend aanbod.

Professionele fotografie

Goede foto’s maken de presentatie van je woning zo veel beter, daarom werken wij met een professionele fotograaf, die onder meer 360 graden foto’s en hoogtefoto´s kan maken. Ook kun je kiezen voor een professionele video van jouw woning.

Viva Testaanbod: test onze diensten 2 maanden zonder kosten!

Je huis verkopen is best ingrijpend. Dan wil je toch een makelaar die bij je past? Wil je zeker weten dat Viva Makelaars bij jou past? Test nu 2 maanden zonder kosten onze makelaar en onze diensten. Je betaalt dan alleen bij verkoop van je huis. En ben je niet tevreden? Laat het ons weten, dan kun je binnen deze 2 maanden gratis stoppen.

Ik wil Viva Testaanbod proberen