Erkende taxaties in Oost-Groningen

Viva Makelaars Winschoten erkend taxateur voor Oldambt en omstreken

Viva Makelaars is als NVM-makelaar erkend taxateur voor de woningmarkt in de regio Oost-Groningen: Winschoten, Oldambt en omgeving. Wat de reden voor waardebepaling ook is, je krijgt van ons een taxatierapport dat wordt erkend door financiële instellingen en overheden.

Snelle, deskundige taxatie

Van onze gespecialiseerde taxateur krijg je snel en deskundig een betrouwbare taxatie. Wij kijken naar de waarde van de woning, maar ook naar onder meer de kenmerken van pand en perceel, staat van onderhoud, het energielabel, juridische aspecten en ontwikkelingen in de omgeving.

Ik wil een taxatie aanvragen

Onafhankelijke taxaties

Wij zijn aangesloten bij onder meer het NWWI, wat voor onze klanten een garantie is van onafhankelijke, kwalitatief uitstekende taxaties. Je krijgt van ons een objectief, transparant en compleet taxatierapport dat gegarandeerd voldoet aan de vereisten, wat de doelstelling van de taxatie ook is.

https://www.nvm.nl/wonen/taxeren/

Gecertificeerde taxateurs in Oost-Groningen

Als erkend taxateur mogen wij huizen taxeren in een straal van dertig kilometer rondom onze vestigingsplaats Winschoten, ruwweg in de regio Oldambt, Westerwolde, Veenkoloniën, Midden-Groningen en een deel van het Hogeland. Wij taxeren onder meer in de plaatsen Winschoten, Blauwestad, Bellingwolde, Vlagtwedde, Pekela, Veendam, Stadskanaal, Muntendam, Slochteren, Hoogezand-Sappemeer, Appingedam en Delfzijl.

Ik wil een taxatie aanvragen

NWWI-taxatie